Videójáték és számítógépes tippek, trükkök

Mindenféle számítógéppel kapcsolatos dolgot leírunk. Pl: Mire jó a microsoft power point, vagy videójáték tippek, trükkök, ha valamit nem értesz megpróbálunk segíteni.

Rovatok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

World Of Padman

2007.07.05. 15:18 | Drid | Szólj hozzá!

Egy nagyon jó ingyenes játék csak neten játszható.Egy FPS egy fura környezetben vizipisztolyszerű fegyverekkel(egyéni vélemény) egymás ellen sok féle játékmóddal.Érdemes letölteni 500MB körül lehet a fájl a link pedig: www.worldofpadman.com a játékban még találkozhatunk is:D Pukika is játszik csak Pukik néven én meg DridXs néven.Írok a fegyverekről egy kicsit:

1.: Punchy: ez tulajdonképpen egy kacsa báb a kezünkre húzva ami él(!)bónusz erei is vannak ha öt játékost megölsz vele szupererőt kapsz ami sérthetetlenség,együtésre megölés(frag) és szupergyorsaság.

 

2.: Nipper: ez is egy alap fegyver gyakorlatilag egy pisztolynak felel meg ennél szerintem a punchy jobb.Lassú lövő vagyis ugy 2 mpként lő egy gyenge nem a leggyorsabb lövedéket.

 

3.: Pumper:Erős lövető kicsit robbanó lézerszerű ,,puska" hasznos életet is menthet. Lassan lő.

 

 

4.: Betty:Erős fegyver erősebb a Pumpernél ez is lassan lő és nagyot robban és sokat sérít és lassan megy a lövedéke ami egy ,,tűzgolyó".

 

5.: Ballony:Nagyon erős egylövésre ölő fegyver egy vízi bombát lő ami pattog de egy idő után felrobban. Robban, VESZÉLYES!

 

6.: Boaster:Egy víz ágyú, korlátozott lövési távolsággal folyamatosan lő közepes erősségü.A padló csúszos lesz tőle.

 

 

7.: Splasher:Nagyon erős fegyver.Mesterlövész puskának felel meg, távcsővel van felszerelve.

 

8.: Bubble G.: Ez a leggyorsabb fegyver a géppuskának felel meg paintball labdákat lő(:D).

 

9.: Imperius: ez a fegyver minden pályán elvan rejtve általában egy kapcsolót kell keresni a titkos cellák kinyitásához. Nagy a robbanó ható köre egy találatra öl és felkell tölteni.

 

 

Egyenlőre csak ennyit majd írok többet is.Remélem tetszik majd mindenkinek a blogunk...

Üdv.: Drid

U.I:Bocs a rossz kép minőségért.

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitogep.blog.hu/api/trackback/id/tr100112252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása