Videójáték és számítógépes tippek, trükkök

Mindenféle számítógéppel kapcsolatos dolgot leírunk. Pl: Mire jó a microsoft power point, vagy videójáték tippek, trükkök, ha valamit nem értesz megpróbálunk segíteni.

Rovatok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Red alert 2 (Yuri's revenge)

2007.08.06. 12:55 | Pukika | Szólj hozzá!

És ez a Red alert sorozat legújabb része a Yuri's revenge. A címéből már lehet sejteni ez miről szól. Az ismert szereplő Yuri először a Red alert 2 volt látható. Ez a rész arról szól hogy Yuri bosszút áll. Érdemes megvenni ezt a kiegészítőt, mert egy teljesen új sereggel lehet játszani, Yuri seregével. Nagyrészt az ellenséget irányító eszközei vannak de sok más érdekes egysége is van. És nem csak Yuri serege újul meg, hanem az orosz pl: a képen is látható egy nem ismert helikopter ez az oroszok egysége mely képes a fölre leszállva ágyú ként is működni, vagy a Red alert2-ben épületekbe be lehetett küldeni az egységeket ebben is, de itt építhető bunker, amibe saját egyégeinket beleküldve, egy igen erős védelmi épületet hozhatunk létre. Az Amerikai seregnél pedig a GI nevezetű egység jelenik mag ami álló pozícióban gépfegyverrel, védekező pozícióban, pedig rakétát ami a repülőket is képes lelőni. Ebben a védekező pozícióban eltaposhatatlan. És újítás még egy igen erős tank a Battle force. Ez képes más tankot is eltaposni és embereket küldhetünk bele akik mint az IFV-be, szóval bármilyen egységet küldünk bele olyat lő. Kivétel a Crazy Ivan és a terrorista. Ajánlom hogy Krono Legionar-t küldjetek bele, mert így szinte legyőzhetetlenné válik. A páncélzatának is köszönhetően.

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitogep.blog.hu/api/trackback/id/tr72133487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása