Videójáték és számítógépes tippek, trükkök

Mindenféle számítógéppel kapcsolatos dolgot leírunk. Pl: Mire jó a microsoft power point, vagy videójáték tippek, trükkök, ha valamit nem értesz megpróbálunk segíteni.

Rovatok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

TrackMania United

2007.08.13. 13:59 | Drid | 1 komment

Üdv. mindenkinek!

Egy ideje nem írtam ezért helyre teszem a hibám.Ma a Trackmania United nevű játékról írok.Ez egy autós játék ami nem olyan mint a többi mert nem a legreálisabb:D.Ez a rész egybe foglalja az összes részt a Trackmania-t,Trackmania Sunrise,és a Trackmania Nations nevű ingyenes kiegészítőt.Pluszban hozzáad mindegyik autó/helyszín fajtához kevés kiegészítést a nationshoz elég sok kiegészítést.A játékban van egy szóló egy "hotseat" és egy multiplayer és végül egy editor(a beállítások és hasonlókat kihagytam de azok nem mások mint a többi játékban és nem is érdekesek:D).A szóló az az egyszerű egyszemélyes játékmód amiben van Verseny Puzzle és Platform.A verseny játékmódban időre kell teljesíteni a pályákat, a puzzle-ban neked kell összerakni a megadott darabokból a pályát és időre átmenni, a Platform-ban(az én kedvencem:D) próbálkozásokra kell átvinni pl.:ha lesel és újrakezded az egy próbálkozás, a "checkpointokhoz" lehet vissza kerülni ha véletlenül elrontasz valamit.A Hotseat az egy gépen való többjátékossal felel meg de körönkét lehet csak jönni egymás után és a megadott pályán kell minnél jobb időt menni vagy amit beállítotok az elején.A multiplayer ugyanaz mint a hotseat csak nem egy gépen és egyszerrre mentek.Az Editor az a pályakészítő az elején kiválaszthatod a pálya autó fajtát és a napszakot és elkészítheted a pályád és mehetsz is rajta.
Ennyit írok most ha lesz komment akkor írók még.
Üdv: Drid

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitogep.blog.hu/api/trackback/id/tr36138902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GERGŐ 2008.06.12. 15:59:29

szentem a track mania naon jó játék csumi
süti beállítások módosítása